KonPsyk

Om os

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi arbejder hos KonPsyk, hvem du kan møde samt praktiske informationer.

Hos KonPsyk skaber vi forandring

Vi lærer dig at tage ansvar og håndtere livet i medgang og modgang. Tag dit første skridt mod et mere meningsfuldt liv - både i Odense og Esbjerg.

KonPsyk er en alsidig psykologvirksomhed, som tilbyder psykologisk behandling, rådgivning og supervision til alle, der har brug for det. Vores primære formål er at skabe forandring, der varer ved. Vi ønsker at bidrage til at skabe leveduelige mennesker gennem arbejdet med perspektivtagning, meningsfuldhed og værdier.

Terapeutisk arbejdsgrundlag

Hos KonPsyk arbejder vi på grundlag af kontekstuel adfærdsvidenskab og ACT. En af de helt afgørende egenskaber ved denne tilgang er, at vi ikke har fokus på symptomreduktion. Vores fokus er på, hvordan du/vi kan leve et meningsfuldt liv og gøre de ting, der betyder noget for os.

Psykologiske ydelser

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser, herunder individuel terapi, parterapi, supervision, kurser, psykologisk testning og meget mere. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde i vores menulinje under henholdsvis Private og Virksomheder.

Medarbejdere

KonPsyk består lige pt. af én autoriseret psykolog, tre psykologer, én psykologistuderende, to studentermedhjælpere og fire psykologpraktikanter.

Anders C. Randløv

Direktør/autoriseret psykolog

Rasmus Vestergaard

Autoriseret psykolog

Troels K. Rasmussen

Psykolog

Malena Koppmann

Psykolog

Anne K. Pedersen

Psykologistuderende/ Studentermedhjælper

Johanna K. C. Streich

Psykologistuderende/ Studentermedhjælper

Christoffer Vinding

Psykologpraktikant

Bente G. Stockhausen

Psykologpraktikant

Laura Brix

Psykologpraktikant

Anni R. Stein

Psykologpraktikant

Afdelinger

KonPsyk har pt. afdelinger i Odense og Esbjerg. Klik dig ind på den afdeling, du ønsker at vide mere om. 

Kontakt os

Du har mulighed for at ringe til os mandag-fredag 9-15. Du er også altid velkommen til at sende en mail eller en SMS – eller sende os en besked gennem vores hjemmeside. 

Priser

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser – både hos vores psykologer og psykologpraktikanter. Læs mere om priser ved at klikke herunder

Hvis du vil melde afbud

Har du brug for at melde afbud til din aftale, bedes du kontakte os på mail eller telefon – gerne så hurtigt som muligt, så vi har mulighed for at tilbyde din tid til en anden. Melder du afbud senere end kl. 16 dagen før, vil du modtage et afbudsgebyr på MobilePay på 350 kr.

Følg os på

OBS!
Det er pt. kun muligt at booke tid online til vores afdeling i Odense eller til online/telefoniske samtaler. 

Hvis du ønsker at booke tid i Esbjerg, så skriv en mail til post@konpsyk.dk eller ring på 7194 8940.

Jeg ser mig selv som en guide der kan vise ting i landskabet det kan være nyttigt at lægge mærke til, og som kan hjælpe dig med at finde den vej, dit liv skal bevæge sig ud af. Som guide er det min opgave at lade dig gå vejen selv, men at hjælpe dig til at håndtere og overkomme de forhindringer der måtte dukke op. I den proces er jeg i gang med at gå min egen vej og betragter det samarbejde vi etablerer som at vi er rejsekammerater på en del af rejsen. Så vores samarbejde er også noget jeg finder værdi og glædes over at jeg kan få lov til at deltage i.

Hvad kan du forvente?
Jeg er her for din skyld, så det vi kommer til at arbejde med, tager udgangspunkt i det liv du lever. Det kan være ting i dit private liv, relationerne til familie og venner, det kan være relationen du har til dig selv eller det kan være forhold i dit professionelle liv.
Med udgangspunkt i det kigger vi på de situationer og oplevelser du oplever som vanskelige og ser, om vi kan få øje på noget, der kan give dig nye muligheder. Jeg vil foreslå nogle måder at kigge på livet på, som kan hjælpe med at blive opmærksom på noget, som kan være hjælpsomt.
Mange af de vanskeligheder du oplever, hænger formentlig sammen med nogle tanker og følelser der kommer til at stå i vejen. Mange af os går alene med dem og det kan forstærke følelsen af, at der er noget særligt galt med mig. For at du kan få det fulde udbytte, vil jeg derfor invitere til at vi sammen åbner os for at give plads til de vanskelige tanker og følelser og sammen undersøger dem.

Sådan forbereder du dig til vores forløb
For at du kan få det fulde udbytte af vores samarbejde, vil jeg bede dig om at udfylde det spørgeskema der er link til i velkomstmailen. Mens du udfylder det, kan du opleve at arbejdet begynder.
Derudover kan du reflektere over følgende spørgsmål:
– Hvad ønsker du skal ændre sig i dit liv?
– Hvad oplever du som det store problem i dit liv?
– Hvad er det for et liv du gerne vil leve?
– Hvem vil du gerne være?

Hvorfor sidder jeg her?
Jeg er blevet psykolog fordi jeg er interesseret i, hvordan vi bedst kan forstå menneskelivet og dermed forstå hvordan vi bedst kan sikre os at få det fulde udbytte, når vi nu alligevel er her.
Jeg har fundet mit faglige ståsted i funktionel kontekstualisme, som lægger vægt på at vores liv udspiller sig i konstant ændrende kontekst. Kan vi forholde os fleksibelt til det, hvor de vigtige ting i vores liv er vores pejlemærke, har vi den største chance for at opleve at vores liv fungerer.
Jeg deltager løbende i kurser, læser bøger og deltager i konferencer for at øge min evne til at være til gavn for dig.
Derudover er jeg far til fire børn, er glad for at spille tennis, løbe og lave Qi-gong. Jeg elsker at diskutere samfundsforhold, og eksistentielle og filosofiske spørgsmål. Og så er jeg optaget af at KonPsyk udvikler og styrker sin evne til at hjælpe mennesker med at skabe sig meningsfulde liv. Og at KonPsyk er et godt sted at arbejde.

Picture of Anders C. Randløv

Anders C. Randløv

Ejer og autoriseret psykolog

Det der motiverer mig i mit arbejde med mennesker er selve mødet i lokalet, hvor vi sammen udfolder det der fylder, netop for dig. Hos mig er der altid plads til at tale om det der er udfordrende eller svært at snakke om andre steder. Gennem tillid, tryghed og nærvær, skaber vi en fælles forståelse af problemet, og derefter arbejder vi sammen henimod at skabe et mere meningsfyldt liv. Mit hovedfokus er, at du efter hver samtale føler dig lyttet til, og samtidig kan tage noget med hjem fra vores samtale.

Det første skridt kan være det sværeste at tage, så her kommer en ros; rigtig godt gået!
Det forløb vi to skal til at starte op sammen, bliver med garanti lærerigt. At være i et forløb hos en psykolog er at opstarte en rejse, hvori man lærer at forholde sig bedre til sig selv. I Skandinavien fokuserer vi en del på næstekærlighed, og at være gode ved hinanden. Det er en rigtig sund og konstruktiv måde at gå til tilværelsen på. Noget der dog kan gå tabt ved at udvise omtanke for andre, er omtanken for os selv.
Det anbefales at investere tid i sin egen mentale sundhed. Det er nemlig den komponent som ingen i verden, andre end os selv, har indflydelse på.

Hvad laver en psykolog – og hvordan arbejder jeg?
En psykolog varetager behandlende samtaler med andre mennesker, ud fra en udvalgt problemstilling. Det kan være alt, lige fra stress eller angst, til livskriser og sorg. Hos KonPsyk arbejder vi med ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Den terapi-form tager afsæt i, at livet fra tid til anden præsenterer os for nogle vilkår, der påvirker os, enten i positiv eller negativ retning. ACT’s antagelse er, at vi skal lære at acceptere, at disse vilkår kan være ubehagelige, og at det er okay. Hvis vi træner os selv i at tænke, at ubehaget også er en del af livet, sparer vi rigtig meget energi på at forsøge at bekæmpe ubehagelige tanker og/eller følelser.. Hvis vi træner vores psykologiske flexibilitet, vil vi kunne leve et mere meningsfuldt liv. Det betyder, at hvis vi i hverdagen søger at leve efter vores vigtigste værdier, vil vi opnå en langt større følelse af meningsfuldhed. Og det behøver ikke at være raketvidenskab, det kan være små ting såsom kærlighed, omsorg, sundhed, at passe sine potteplanter eller noget helt femte.

Lidt info om mig
Privat er jeg gift og far til en lille dreng. Mine fritidsinteresser spænder vidt, for jeg nyder både at spille fodbold, hygge med projekter i boligen, spille guitar, tilbringe tid med familie og venner, engagere mig i lokalområdet, at lære nye sprog (spansk og tjekkisk på nuværende tidspunkt), og meget andet.
Min yndlingsfarve er blå, måske en dyb blå. Den gode aften for mig tilbringes enten i mit eget selskab, eller sammen med familie og venner. Vi mennesker danner og udvikler os gennem vores sociale relationer, så derfor nyder jeg at tilbringe tid sammen med dem jeg holder af.

Picture of Rasmus Vestergaard

Rasmus Vestergaard

Psykolog

Min vigtigste opgave er at skabe trygge rammer for dig, så du får mulighed for at udvikle dig og få ny indsigt i dig selv og det du står i. Det er mit ønske at vi skaber et rum baseret på tillid og autenticitet, hvor du kan tale om de tanker og følelser, der fylder hos dig. Vi starter med at klarlægge din nuværende situation, og ser dernæst på hvordan vi sammen kan skabe fremgang både i og uden for sessionerne.

Hvad laver en psykolog? Og hvordan foregår det?
Når du kommer ind til samtale hos mig, har jeg ingen forventning om hvad vi skal, blot at du er åben for at fortælle mig om dig selv og det der går dig på. Så tager vi den sammen derfra. Det jeg prøver på i mit arbejde, er at lytte til dig og iagttage, hvad der foregår i rummet mellem os. Nogle gange vil jeg lægge mærke til ting, som jeg “spejler” tilbage til dig ved at italesætte det. Rammer jeg rigtigt, går du hjem med nye spørgsmål eller overvejelser, som kan bringe dig videre i det du står i. Af og til vil jeg udfordre dig ved at prikke lidt til dig. Det håber jeg du er ok med. Andre gange bruger jeg konkrete redskaber, når jeg tænker, at de vil kunne hjælpe dig.
Længere er den ikke. Jeg fikser ikke. Jeg løser ikke. Jeg fjerner ikke. Tro mig, nogle gange ville jeg ønske jeg kunne. Men det kan være en glidebane at gå ned ad, at tro at vi som psykologer kan disse ting. Jeg arbejder derimod med begreber som nærvær, åbenhed og mening, og at bevæge sig hen imod det, der fører til et meningsfuldt liv.
Jeg har en måde at gøre tingene på. Jeg er den jeg er. Andre psykologer gør det på deres måde. Vi vil have en del fællesnævnere grundet vores uddannelse, men der vil helt sikkert også være forskelle. Disse forskelle vidner om, at der ikke er én måde at gøre tingene på. Det betyder også, at det er muligt, at min måde ikke er din måde. Lad os være åbne for den mulighed, så du bedst muligt kan opnå det, du har brug for.

Skal jeg forberede mig?
Jeg bliver af og til spurgt, om der er noget man skal gøre for at forberede sig på at gå til psykolog. Som udgangspunkt er der ikke, og jeg har ikke nogen forventning om at du er forberedt. Hvis du vil, kan du dog sætte gang i processen ved at tænke over følgende spørgsmål. Det er okay hvis de er svære at svare på:

  • Min største udfordring er…
  • Når jeg afslutter mit forløb hos Troels, vil jeg gerne være i stand til at…
  • Hvem er vigtig for mig? Hvad er vigtigt for mig?

Det er min oplevelse, at disse spørgsmål kan øge chancen for at du kan tage noget med allerede fra første samtale.

Afslutningsvis har jeg lyst til at sige, at jeg ved at du er i stand til mere end du tror. Det håber jeg at kunne vise dig. Jeg. Tror. På. Dig. Prøv at lægge mærke til, hvad det vækker i dig at læse det. Er det… glæde og entusiasme? Sorg og skepsis? Vrede og indifference? Hvad dukker der op? Alt er tilladt. Fortæl mig om det når vi ses, jeg er nysgerrig på din oplevelse!

Picture of Troels K. Rasmussen

Troels K. Rasmussen

Psykolog

Vi går alle og bærer rundt på noget bøvl, vi ikke kan komme af med. Og jo mere vi prøver at komme af med det, desto mere fylder det… Kan du nikke genkendende til det? Så kan jeg hjælpe dig! Vi vil sammen arbejde hen imod det liv, du gerne vil leve ved at tage udgangspunkt i dine oplevelser og behov. Og jeg vil gøre mit for at samarbejdet vil være præget af tillid og åbenhed. Grunden til jeg sidder her, er fordi jeg ønsker at hjælpe dig og lære dig, hvordan livet kan håndteres, selvom bøvlet er der – og også om 5 år. Jeg hjælper dig uanset problemstilling og har erfaring og interesse for fagområder som trauma, smerter og sorg. Desuden har en del af mit tidligere arbejde været med unge. Glæd dig til at komme på en rejse, hvor der er mulighed for læring, nysgerrighed og ikke mindst forandring! Fun fact: Jeg er også bare et menneske, og går også rundt med bøvl.

Hvilken psykolog er jeg?
Jeg tager udgangspunkt i at alle mennesker på kloden oplever smerte og ubehag, og at det i store træk handler om hvordan vi forholder os til smerten og ubehaget – og ikke ivrigt prøver på at få ubehaget til at gå væk, som du måske har oplevet ikke rigtig virker…
Du kan forvente at du oplever forandring fra første samtale – uanset hvad du kommer med. Jeg vil give dig nye perspektiver til at se dine udfordringer på. Nye måder hvorpå du kan håndtere udfordringerne, så du kan handle og leve på den måde, du allerhelst vil – selvom du møder modstand i livet! Ville det ikke være fedt?
Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke kun yder behandling, men i større grad tilstræber at lære dig, hvordan du kan få mest muligt ud af dit liv, nu hvor du alligevel er her. Jeg vil derfor opfordre dig til at se dette samarbejde som en livsstilsændring, der varer ved. På den måde kan vi skabe et liv, du også er glad for at leve om nogle år, og kan håndtere i andre svære tider.
Du kan forvente at møde en entusiastisk psykolog med stor indlevelsesevne, hvor samtalerne er præget af åbenhed og tillid i et rum, hvor intet er tabubelagt.

Skal du forberede dig?
Det kan være et stort skridt at starte et forløb hos en psykolog. Det kan både være nervepirrende og overvældende, men også lærerigt, udforskende og spændende.
For at vi kan få mest muligt ud af vores samarbejde, må du gerne udfylde det tilsendte spørgeskema samt gøre dig tanker om dette:

  • Min største udfordring er…
  • Når jeg er færdig hos Malena, vil jeg gerne kunne…

Jeg vil virkelig gerne hjælpe dig derhen, hvor du ønsker at være. Det eneste jeg inviterer dig til, er at være åben – både over for dine egne fortællinger, og over for de input jeg kommer med. Så tager vi den derfra.

Picture of Malena Koppmann

Malena Koppmann

Psykolog

Jeg er psykologistuderende, og jeg er i gang med mit sidste år af kandidaten på SDU. Hos KonPsyk tilbyder jeg støttende og udviklende samtaler med arbejdsgrundlag i ACT-matrix. Mit mål er, at du føler forandring allerede fra første samtale, og at du føler dig mødt og hørt. Jeg er også studentermedhjælper hos KonPsyk, og det vil til tider være mig, du får i røret, når du ringer ind. Jeg vil gøre mit allerbedste for at sikre mig, at du får det helt rigtige behandlingsforløb hos os.
 
Picture of Anne K. Pedersen

Anne K. Pedersen

Psykologistuderende

Jeg arbejder som studentermedhjælper hos KonPsyk, og derudover studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet. Jeg er med til at planlægge dit behandlingsforløb, og jeg ønsker at give dig det bedst mulige forløb hos os.
 
 
Picture of Johanna K. C. Streich

Johanna K. C. Streich

Psykologistuderende

Jeg arbejder som praktikant hos KonPsyk og studerer psykologi på kandidaten på SDU. Jeg har tænkt mig at møde dig der, hvor du er, og sammen vil vi udforske dine værdier, holdninger og udfordringer. Da jeg stadig er studerende, er jeg ikke ekspert, men formålet er heller ikke, at jeg skal fortælle dig, hvad der er rigtigt og forkert. Mit mål er til gengæld, at du bliver ekspert på dig selv og lærer, hvordan du bedst kan leve et meningsfuldt liv.
 
 
Picture of Christoffer Vinding

Christoffer Vinding

Psykologpraktikant

Mit mål er at skabe et trygt rum, hvor du føler, at der er plads til lige det, der fylder for dig. Jeg tror, at en tillidsfuld forbindelse er nøglen til effektiv udvikling, og jeg stræber efter at opbygge denne tillid i vores arbejde sammen. Jeg har boet lidt forskellige steder, inden jeg flyttede til Danmark, så udover at tilbyde samtaler på dansk, er jeg også klar til at kommunikere på tysk, norsk, svensk og engelsk. Jeg ser frem til at samarbejde med dig og støtte dig på din vej mod et mere meningsfuldt liv.
 
 
 
Picture of Bente G. Stockhausen

Bente G. Stockhausen

Psykologpraktikant

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt og nærværende rum, hvor du er i centrum. Jeg håber, at vi sammen kan udforske dine værdier og udfordringer, med det formål at støtte dig i at finde din egen vej til et meningsfuldt liv. Mit mål er, at du føler dig hørt og tager noget med hjem fra hver samtale, som kan støtte dig i din udvikling og håndtering af de problematikker eller udfordringer, som lige netop du står overfor.
 
 
 
 
Picture of Laura Brix

Laura Brix

Psykologpraktikant

Jeg er praktikant her hos KonPsyk i løbet af 2024, hvor jeg håber på at blive klogere på min vej og personlige stil i arbejdet som psykolog. Jeg har et ønske om at støtte og facilitere udvikling hos dig, og i den forbindelse vil jeg gøre en indsats for at skabe tryghed og være tro mod det, der er vigtigt for dig, således du opnår et meningsfuldt liv.
 
Picture of Anni R. Stein

Anni R. Stein

Psykologpraktikant