Hvem er vi

Hvem er vi?

Her på siden kan du læse meget mere om, hvem KonPsyk er. 

Du kan bl.a. læse om vores terapeutiske arbejdsgrundlag og vores psykologiske tilgang. 
Du kan også se, hvem du kan møde i de forskellige afdelinger og læse mere om vores enkelte psykologer.

Hvem er KonPsyk?

Vi er en alsidig psykologvirksomhed, som tilbyder psykologisk behandling, rådgivning og supervision til alle, der har brug for det.  

Terapeutisk arbejdsgrundlag 

Hos KonPsyk arbejder vi på grundlag af kontekstuel adfærdsvidenskab og ACT. En af de helt afgørende egenskaber ved denne tilgang er, at vi ikke har fokus på symptomreduktion. Vores fokus er på, hvordan du/vi kan leve et meningsfuldt liv og gøre de ting, der betyder noget for os. 

Psykologiske ydelser 

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser, herunder individuel terapi, parterapi, supervision, kurser, psykologisk testning og meget mere. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde i vores menulinje under henholdsvis Private og Virksomheder. 

Hvem kan du møde?

Herunder kan du møde vores dygtige psykologer og medarbejdere og læse mere om, hvem de er og hvilket sprog, de tilbyder samtaler på.

Anders Christian Randløv

Ejer & Autoriseret psykolog

Jeg ser mig selv som en guide der kan vise ting i landskabet det kan være nyttigt at lægge mærke til, og som kan hjælpe dig med at finde den vej, dit liv skal bevæge sig ud af. Som guide er det min opgave at lade dig gå vejen selv, men at hjælpe dig til at håndtere og overkomme de forhindringer der måtte dukke op. I den proces er jeg i gang med at gå min egen vej og betragter det samarbejde vi etablerer som at vi er rejsekammerater på en del af rejsen. Så vores samarbejde er også noget jeg finder værdi og glædes over at jeg kan få lov til at deltage i. 

Rikke Hansen

Autoriseret psykolog

Jeg vil møde dig i lige netop dét du finder svært, og med fokus på tanker og følelser, værdier og behov, vil vi sammen finde vejen til dét, der giver mening for dig. 

Jeg er særligt optaget af at arbejde med relationer, – både de relationer vi har til hinanden, og relationen med os selv. Vi kan være vores egen bedste ven og vores egen værste fjende, og det kan være svært at mærke forskel. Men med træning i opmærksomhed og nærvær med dig selv, vil du opleve at forandring og udvikling vil sprede sig som ringe i vandet til alle dine livsområder og alle dine relationer. 

Troels Kramhøft Rasmussen

Psykolog

Min vigtigste opgave er at skabe trygge rammer for dig, så du får mulighed for at udvikle dig og få ny indsigt i dig selv og det du står i. Det er mit ønske at vi skaber et rum baseret på tillid og autenticitet, hvor du kan tale om de tanker og følelser, der fylder hos dig. Vi starter med at klarlægge din nuværende situation, og ser dernæst på hvordan vi sammen kan skabe fremgang både i og uden for sessionerne. 

Malena Koppmann

Psykolog

Jeg hedder Malena, og jeg er psykolog hos KonPsyk. I samtalerne arbejder jeg ACT-baseret, hvorfor jeg igennem vores samtaler, vil hjælpe dig med at håndtere ubehagelige tanker og følelser, så du kan leve et meningsfuldt liv. Det er vigtigt for mig, at du føler dig mødt og forstået.
Du kan forvente, at du kan opleve forandring fra første samtale – uanset hvad det handler om. Jeg vil give dig nye perspektiver til at se dine udfordringer på. Nye måder til hvordan du kan håndtere dem på, så du kan handle og leve på den måde, du allerhelst vil – selvom du møder modstand i livet!

Michelle Hartwig Sundahl

Psykologpraktikant

Alle mennesker fortjener at leve et godt og fuldt liv. Jeg ser det derfor som min fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem livets svære og udfordrende oplevelser. Det er vigtigt for mig, at terapien er skræddersyet til dig og dine oplevelser, så vi sammen kan udforske dine tanker, holdninger og værdier – således at du bedst kan komme videre.

Rikke Longhi Engelbrecht

Psykologpraktikant

I forbindelse med min kandidat i psykologi, er jeg praktikant hos KonPsyk, hvor jeg kan tilbyde dig et ACT-baseret forløb. Jeg mener at alle mennesker fortjener at blive set og hørt, når de møder modgang. I et forløb hos mig vil jeg gøre en dyd ud af, at forsøge at forstå de problematikker du møder, med dig som eksperten. Du vil altså have førertrøjen på, mens jeg vil gøre mit bedste for, at støtte dig hen imod den retning du ønsker for dit liv. 

Anne Kløverpris Pedersen

Studentermedhjælper

Jeg er studentermedhjælper hos KonPsyk, og til dagligt studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet. Det vil til tider være mig, du får i røret, når du ringer ind, og jeg vil gøre mit allerbedste for at sikre mig, at du får det helt rigtige behandlingsforløb hos os.

Cecilie Grann Johansen

Studentermedhjælper

Som studentermedhjælper er jeg med til at planlægge dit forløb hos os – derfor kan det være mig, du hører fra på KonPsyks telefon eller mail. Herudover studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet, og betragter det som min fineste opgave at kunne fordybe mig i, hvordan vi giver dig netop dét forløb, der passer til dig. 

Johanna Kamma Cools Streich

Studentermedhjælper

Jeg arbejder som studentermedhjælper hos KonPsyk, og derudover studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet. 

Jeg er med til at planlægge dit behandlingsforløb, og jeg ønsker at give dig det bedst mulige forløb hos os.

Kontakt os

Telefon

+45 7194 8940

E-mail

post@konpsyk.dk

CVR-nummer

40861505