KonPsyk - Center for Kontekstuel Psykologi

... Frihed til at leve

Din psykolog i centrum af Odense og Esbjerg

Vi tilbyder

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser, både til private og til virksomheder. Klik dig ind på dét, der passer til dine behov og læs mere om, hvad KonPsyk kan tilbyde dig.

Psykologbehandling og terapi

Psykologydelser til virksomheder

Samtaler med psykologistuderende

Aktuelt hos KonPsyk

Læs mere om KonPsyk

IMG_9910-min

Vi hjælper med at skabe forandring

KonPsyk er en alsidig psykologvirksomhed i centrum af Odense og Esbjerg, som består af flere kompetente psykologer, psykologpraktikanter og studentermedhjælpere.

Vi tilbyder en lang række psykologiske ydelser, herunder individuel terapi, parterapi, gruppeforløb, supervision, kurser, undervisning og psykologisk testning.

Vi arbejder på grundlag af ACT – Acceptance and Commitment Therapy, og vores fokus er på, hvordan du kan leve et meningsfuldt liv og gøre de ting, der betyder noget for dig.

Nyheder hos KonPsyk

Det siger vores klienter om os

KonPsyks vision

Hos KonPsyk bidrager vi konstruktivt og fagligt velbegrundet med at tilbyde og udvikle relevante psykologfaglige ydelser. Vi er en alsidig psykologvirksomhed med ekspertise i at undersøge, hvad der står i vejen for, at dit liv opleves meningsfuldt, energisk og handlekraftigt. Vores fokus er, at du og vi kan leve et godt liv med overskud til det, der betyder noget.

OBS!
Det er pt. kun muligt at booke tid online til vores afdeling i Odense eller til online/telefoniske samtaler. 

Hvis du ønsker at booke tid i Esbjerg, så skriv en mail til post@konpsyk.dk eller ring på 7194 8940.

Samtaler hos psykologistuderende

Første samtale er GRATIS!

Vi tilbyder samtaler hos psykologistuderende uden ventetid til reduceret pris. De tilbyder støttende og udviklende samtaler til 395 kr. pr. samtale eller få et forløb á 6 samtaler til 1.890 kr.