Gruppeforløb for unge mellem 15 og 19 år

Dette gruppeforløb er til dig: 

  • Som måske døjer med angst eller depression
  • Som er lidt for dygtig til at være selvkritisk
  • Som mangler at føle glæde i din hverdag
  • Som bekymrer dig for meget, at det fylder
  • Som føler, at du ikke er god nok

Forløbet starter d. 31/5-2022 og strækker sig over de følgende fem uger.

Hvis du kan genkende dig selv i en eller flere af ovenstående punkter, så læs videre. Du er nemlig ikke alene. Og vi vil gerne hjælpe dig. Vi har erfaringer med at arbejde med unge, der bl.a. lider af angst eller depression. Målet med gruppen er at hjælpe dig til at få en velfungerende hverdag med det der betyder noget for dig. Vi vil i løbet af fem uger dykke ned i hvad der står i vejen for, at du ikke trives, blive klogere på hvad der er vigtigt for dig og til sidst give redskaber til at handle derefter. 

Fællesskabet giver dig mulighed for at spejle dig i andre, der er i en lignende situation som dig selv, udveksle erfaringer, motivere hinanden og styrke hinanden. 

Gennem et struktureret forløb med en kombination af gruppeaktiviteter, individuelle øvelser og arbejde med øvelser mellem møderne, vil vi hjælpe dig med/opnår du at styrke din selvtillid og mod og slippe tankemylderet.

Forløbet starter 31.05.2022, og strækker sig over de følgende fem uger. Sidste møde ligger 28.06.2022. Møderne ligger tirsdage i tidsrummet 15:30 – 17:00. Det er vigtigt at du kan deltage i alle møder for at få mest ud af forløbet. Samlet koster forløbet inklusive forsamtale 2.800 kroner. Møderne finder sted i vores lokaler i Ansgargade i Odense C. Inden start vil vi indkalde til forsamtaler. Kontakt os for mere info, eller hvis du er interesseret.

Fællesskabet giver dig mulighed for at spejle dig i andre, der står i en lignende situation som dig selv, udveksle erfaringer, motivere hinanden og styrke hinanden. Du kan læse mere om forløbet på vores hjemmeside, eller kontakte os for at høre mere.