Forløb hos os

Her på siden kan du læse mere om, hvordan et forløb er hos os. 
Du kan både finde informationer som privatperson og som forsikringshenvist. 

Fandt du ikke dét, du ledte efter? Så kontakt os!

Opstart af forløb for private

Hvis du ønsker at starte et behandlingsforløb op hos en af vores psykologer eller psykologpraktikanter, er du mere end velkommen til at kontakte os både på telefon, SMS eller e-mail. Vi kan som regel tilbyde en tid inden for 1-2 uger.

Opstart af forløb for forsikringshenviste

Når du bliver henvist af din forsikring ind til os, vil vi så hurtigt som muligt tage kontakt til dig, så vi kan få aftalt en tid til dig hos din psykolog. Vi vil gøre hvad vi kan for at tilbyde dig en tid så hurtigt som muligt, selvfølgelig med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Dit forløb hos os

Din første samtale hos din psykolog vil først og fremmest omhandle, hvad dine ønsker er for de fremtidige samtaler og for at din psykolog kan få et billede af, hvordan I sammen bedst muligt får dig på rette vej mod et mere meningsfyldt liv. 

Hvis du er forsikringshenvist, vil du ofte få tildelt x-antal behandlingsgange af din forsikring. Vi har dog mulighed for at søge om, at dit forløb kan forlænges. 

Hvis du er privatbetalende bestemmer du selv, hvor mange samtaler du ønsker. Vi anbefaler, at et behandlingsforløb er omkring 8-12 gange.

Alle i vores psykologklinik har tavshedspligt – både psykologer, praktikanter og  studentermedhjælpere. Derfor vil dine informationer aldrig videregives uden din samtykke. 

Da vi er en psykologklinik, som også vægter uddannelse og læring højt, vil du måske opleve, at der nogle gange er en praktikant med til nogle af dine samtaler. De er der kun for at observere psykologen, og de vil ikke interagere med hverken dig eller psykologen.

Såfremt du ønsker at melde afbud til din aftale bedes du om at gøre det senest kl. 16 dagen før din aftale – enten på telefon, SMS eller e-mail. 
Melder du afbud senere end kl. 16 dagen før vil der være et afbudsgebyr på 350 kr. 

Hvis du udebliver fra din samtale uden at give besked vil der ligeledes være et udeblivelsesgebyr på 350 kr. 

Hvis du er forsikringshenvist, vil dit forløb enten afsluttes, når din forsikring ikke har tildelt flere behandlingsgange, eller når du selv ønsker at afslutte forløbet. 
Dog er det altid muligt at fortsætte i et forløb efterfølgende med egenbetaling. 

Som privat afsluttes forløbet, når du ønsker det.