Find vej

Her finder du oplysninger om, hvor du finder os i vores forskellige afdelinger.

Odense

Du finder os i Dronningegården, Dronningensgade 23. Her skal du blot tage plads i venteområdet, så vil din psykolog komme og vise dig vej. Der er kaffe, te og vand til rådighed, når du ankommer samt toilet. Har du spørgsmål, når du ankommer, er du velkommen til at spørge i receptionen.

Ankommer du med tog eller bus til Odense Banegård, følger du blot Østre Stationsvej mod vest og drejer til venstre ved Kongensgade og efterfølgende højre ved Dronningensgade.

Parkering

Ankommer du i bil er der mulighed for at parkere på de omkringliggende veje – vær opmærksom på de gældende parkeringsregler. I Dronningensgade må man parkere 1 time uden parkeringslicens.

Desuden findes der flere nærliggende parkeringsanlæg mod betaling, bl.a. Grønnegade, Vesterport, Toldkammeret og Brandts.

Adresse

Dronningegården
Dronningensgade 23
5000 Odense C

Kolding

Du finder vores klinik i Kolding hos EasyClinic på Olaf Ryes Gade 7N. Klinikken ligger i den sydlige ende af bygningskomplekset og er nemmest at finde fra Olaf Ryes Gade, hvor du kan se efter den grå bygning, som også huser Microcement. Gå ind til venstre for den grå bygning og drej til højre to gange, hvorefter indgangen er den anden dør, som du kan se. Tag gerne plads i venteværelset – så kommer vi og inviterer dig ind.

Parkering

Der er parkeringsmuligheder på komplekset udenfor klinikken, hvor du kan parkere i 1-2 timer afhængigt af, hvilken parkeringsbås du benytter dig af (se parkeringsskilte for yderligere information). Du kan også parkere på Olaf Ryes Gade eller Saxovej langs vejen samt bag komplekset, hvor der er en større parkeringsplads. Du kan enten følge ruten på kortet ved siden af eller følge vejledningen nedenfor:

Drej til højre af Tøndervej op ad Seest Bakke – drej derefter til højre af Konstantin Hansens Vej – drej til venstre, når du rammer Olaf Ryes Gade, og drej til venstre igen af den første vej – herefter er du ankommet til klinikken, som befinder sig på din højre hånd, og parkeringspladser kan findes på begge sider. 

Adresse

Olaf Ryes Gade 7N
6000 Kolding

Faaborg

Nørregade 5
5600 Faaborg