KonPsyk

Mød vores psykologistuderende

Anni R. S.

Psykologistuderende

Christoffer V.

Psykologistuderende

Bente G. S.

Psykologistuderende

Laura B.

Psykologistuderende

Anne K. P.

Psykologistuderende

Johanna K. C. S.

Psykologistuderende

Hvordan arbejder vores studerende?

Arbejdsgrundlag i ACT

Hos KonPsyk arbejder vi ACT-baseret, hvilket går igen hos vores studerende. Vores studerende arbejder ud fra en model, der hedder ACT-matrix.

Hvad tilbyder vi?

Vores studerende tilbyder støttende og udviklende samtaler. Du vil møde engagerede psykologistuderende, som gennem supervision og kurser hele tiden vil gøre deres bedste for at sikre, at du får det bedst mulige forløb.

Kontakt os

Telefon: 7194 8940
E-mail: post@konpsyk.dk

*Lige nu er det kun muligt at booke tid online i Odense eller til online/telefonisk samtale. Hvis du vil booke tid i Esbjerg, kan du skrive
til os, sende en e-mail til post@konpsyk.dk eller ringe på 71948940. 

Hvem er det for?

Vores studerende tilbyder støttende og udviklende samtaler til alle, der måtte have lyst og behov for det. Alle problematikker er velkomne, og vores studerende kan tale med mennesker i alle aldre.

Hvor finder du os?

Odense: 
Ansgargade 21
5000 Odense C

Esbjerg: 
Norgesgade 2
6700 Esbjerg

Hvad koster det?

Individuelle samtaler koster 395 kr. pr. samtale á 45 minutters varighed. Du har også mulighed for et samtaleforløb á 6 gange til 1.890 kr.

Hvorfor findes vi?

Vores studerende tilbyder samtaler, fordi vi mener, alle skal have ret til nogen at tale med. Derudover ønsker vi hos KonPsyk at bidrage til, at fremtidens psykologer bliver klædt godt på til psykologjobbet.

Jeg er praktikant her hos KonPsyk i løbet af 2024, hvor jeg håber på at blive klogere på min vej og personlige stil i arbejdet som psykolog. Jeg har et ønske om at støtte og facilitere udvikling hos dig, og i den forbindelse vil jeg gøre en indsats for at skabe tryghed og være tro mod det, der er vigtigt for dig, således du opnår et meningsfuldt liv.
 
Picture of Anni R. Stein

Anni R. Stein

Psykologpraktikant

Jeg arbejder som praktikant hos KonPsyk og studerer psykologi på kandidaten på SDU. Jeg har tænkt mig at møde dig der, hvor du er, og sammen vil vi udforske dine værdier, holdninger og udfordringer. Da jeg stadig er studerende, er jeg ikke ekspert, men formålet er heller ikke, at jeg skal fortælle dig, hvad der er rigtigt og forkert. Mit mål er til gengæld, at du bliver ekspert på dig selv og lærer, hvordan du bedst kan leve et meningsfuldt liv.
 
 
Picture of Christoffer Vinding

Christoffer Vinding

Psykologpraktikant

Mit mål er at skabe et trygt rum, hvor du føler, at der er plads til lige det, der fylder for dig. Jeg tror, at en tillidsfuld forbindelse er nøglen til effektiv udvikling, og jeg stræber efter at opbygge denne tillid i vores arbejde sammen. Jeg har boet lidt forskellige steder, inden jeg flyttede til Danmark, så udover at tilbyde samtaler på dansk, er jeg også klar til at kommunikere på tysk, norsk, svensk og engelsk. Jeg ser frem til at samarbejde med dig og støtte dig på din vej mod et mere meningsfuldt liv.
 
 
 
Picture of Bente G. Stockhausen

Bente G. Stockhausen

Psykologpraktikant

Jeg lægger vægt på at skabe et trygt og nærværende rum, hvor du er i centrum. Jeg håber, at vi sammen kan udforske dine værdier og udfordringer, med det formål at støtte dig i at finde din egen vej til et meningsfuldt liv. Mit mål er, at du føler dig hørt og tager noget med hjem fra hver samtale, som kan støtte dig i din udvikling og håndtering af de problematikker eller udfordringer, som lige netop du står overfor.
 
 
 
 
Picture of Laura Brix

Laura Brix

Psykologpraktikant

Jeg er psykologistuderende, og jeg er i gang med mit sidste år af kandidaten på SDU. Hos KonPsyk tilbyder jeg støttende og udviklende samtaler med arbejdsgrundlag i ACT-matrix. Mit mål er, at du føler forandring allerede fra første samtale, og at du føler dig mødt og hørt. Jeg er også studentermedhjælper hos KonPsyk, og det vil til tider være mig, du får i røret, når du ringer ind. Jeg vil gøre mit allerbedste for at sikre mig, at du får det helt rigtige behandlingsforløb hos os.
 
Picture of Anne K. Pedersen

Anne K. Pedersen

Psykologistuderende

Jeg arbejder som studentermedhjælper hos KonPsyk, og derudover studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet. Jeg er med til at planlægge dit behandlingsforløb, og jeg ønsker at give dig det bedst mulige forløb hos os.
 
 
Picture of Johanna K. C. Streich

Johanna K. C. Streich

Psykologistuderende

Skriv til os