KonPsyk

Jule- & nytårstilbud

Uanset om dit nytårsforsæt er stort eller småt eller om du har et eller ej, kan du lige nu få dine 3 første samtaler hos Troels eller Malena for kun 695 kr. pr. samtale

Måske du føler dig presset og overvældet af følelser i julen, måske har du et ønske om forandring, og måske har du endda et nytårsforsæt.

Uanset hvad kan du lige nu få dine første 3 samtaler hos en af vores psykologer, Troels og Malena, for kun 695 kr. pr. samtale (normalpris: 1.200 kr.)

Tilbuddet gælder t.o.m. d. 20/01-2024. 
Du skal blot kontakte os og booke en tid inden denne dato – din booking må gerne ligge efter denne dato! 

Troels K. Rasmussen
Psykolog

Min vigtigste opgave er at skabe trygge rammer for dig, så du får mulighed for at udvikle dig og få ny indsigt i dig selv og det du står i. Det er mit ønske at vi skaber et rum baseret på tillid og autenticitet, hvor du kan tale om de tanker og følelser, der fylder hos dig. Vi starter med at klarlægge din nuværende situation, og ser dernæst på hvordan vi sammen kan skabe fremgang både i og uden for sessionerne.

Malena Koppmann
Psykolog

Vi vil sammen arbejde hen imod det liv, du gerne vil leve ved at tage udgangspunkt i dine oplevelser og behov. Og jeg vil gøre mit for at samarbejdet vil være præget af tillid og åbenhed. Grunden til jeg sidder her, er fordi jeg ønsker at hjælpe dig og lære dig, hvordan livet kan håndteres, selvom bøvlet er der – og også om 5 år. Jeg hjælper dig uanset problemstilling og har erfaring og interesse for fagområder som trauma, smerter og sorg. Desuden har en del af mit tidligere arbejde været med unge. Glæd dig til at komme på en rejse, hvor der er mulighed for læring, nysgerrighed og ikke mindst forandring!