KonPsyk

Opstartstilbud: 700 kr. pr. samtale!

I forbindelse med vores ansættelse af Malena som psykolog hos KonPsyk tilbyder vi et opstartstilbud, hvor du kan få alle dine samtaler for 700 kr. pr gang, så længe du starter dit forløb inden d. 31/10-2023.

Malena Koppmann

Uddannet psykolog fra Syddansk Universitet

Vi går alle og bærer rundt på noget bøvl, vi ikke kan komme af med. Og jo mere vi prøver at komme af med det, desto mere fylder det… Kan du nikke genkendende til det? Så kan jeg hjælpe dig! Vi vil sammen arbejde hen imod det liv, du gerne vil leve ved at tage udgangspunkt i dine oplevelser og behov. Og jeg vil gøre mit for at samarbejdet vil være præget af tillid og åbenhed. Grunden til jeg sidder her, er fordi jeg ønsker at hjælpe dig og lære dig, hvordan livet kan håndteres, selvom bøvlet er der – og også om 5 år. 

Jeg hjælper dig uanset problemstilling og har erfaring og interesse for fagområder som trauma, smerter og sorg. Desuden har en del af mit tidligere arbejde været med unge. Glæd dig til at komme på en rejse, hvor der er mulighed for læring, nysgerrighed og ikke mindst forandring! Fun fact: Jeg er også bare et menneske, og går også rundt med bøvl.