Pårørendekompasset

GRATIS workshop om spiseforstyrrelsesproblematikker

Er du pårørende til en, der har et svært forhold til mad, krop eller træning? Og synes du det er svært at navigere i, hvordan du bedst kan støtte vedkommende, mens du samtidig passer på dig selv? 

Deltag i vores GRATIS workshop om spiseforstyrrelsesproblematikker, hvor du gennem oplæg, øvelser og sparring vil opnå større viden og mindre usikkerhed omkring, hvordan du bedst muligt kan være der for din nærtstående – og samtidig være der for dig selv. Workshoppen afholdes i Esbjerg d. 11/6-2024 og i Odense d. 13/6-2024.

For at kunne passe på andre, må vi først passe på os selv: Deltag i vores gratis workshop

KonPsyk tilbyder nu en workshop med formål at besvare de svære spørgsmål, give konkrete råd til hverdagen, og tilbyde redskaber til at takle følelser som bekymring, uro og magtesløshed. Vi sætter fokus på din rolle som pårørende – hvordan du bedst finder balancen mellem at støtte den berørte og passe på dig selv.

  • En veninde, der melder afbud til begivenheder, der involverer mad?
  • En kæreste, der hader sin krop?
  • En søster, der spiser store mængder mad, når hun er ensom?
  • En søn, hvis tilværelse kredser om træning?
  • En elev, der bliver ved med at glemme sin madpakke?

Lyder det som nogen, du kender? Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal være bekymret, men hvis du alligevel er det, er denne workshop til dig. 

20240111_100559320_iOS-min

GRATIS workshop

I vores workshop vil vi give plads til alle bekymringer, uanset om du er pårørende til en der har en lang fortid med vanskeligheder, eller om du først lige er blevet bevidst om at noget har ændret sig i den berørtes forhold til mad, krop eller træning. Vi vil give et rum til dig der har brug for mere end en infobrochure, men som ikke har tilgang til sundhedssystemet.

Som deltager vil du få dybere viden, konkrete råd, og redskaber til at håndtere det der er svært. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål og møde andre mennesker der er i samme situation som dig. Målet med workshoppen er at du går herfra med tydeligere forståelse for hvad et anstrengt forhold til mad, krop og træning er, hvor det kan komme fra, hvordan du bedst kan understøtte den berørte og hvilke metoder du kan tage i brug for at håndtere det der er svært.

Som deltager vil du få:

Praktisk information

Tilmelding

Tid og sted

Esbjerg: 11/6-2024
Odense: 13/6-2024

Begge dage kl. 17:00-19:00

Gratis?

Ja! Workshoppen er HELT gratis. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig og dukke op det valgte sted. 

Du vil møde

Workshoppen afholdes af vores psykologpraktikant, Bente. Bente har i løbet af sin uddannelse arbejdet som frivillig og studentermedhjælper i Foreningen spiseforstyrrelser og selvskade (tidligere LMS), og i den tilsvarende norske organisation, Rådgivning om Spiseforstyrrelser (ROS).