FAQ

Herunder kan du måske finde svar på nogle af dine spørgsmål. 

Finder du ikke dét, du leder efter? Så kontakt os!

Ungeklinikken er et tilbud fra unge til unge. Hos ungeklinikken har vi kandidatstuderende, som tilbyder strukturerede samtaleforløb, hovedsageligt henvendt til unge.

Vi tilbyder et intensivt samtaleforløb på 6 gange, hvor vi vil udforske dine udfordringer og sammen finde vejen til, at du igen kan leve et meningsfuldt liv.

Vores samtaleforløb på 6 gange koster 1.800 kr. i alt – dvs. kun 300 kr. pr. session á 45 minutter.

Vores tilbud er primært henvendt til unge. Men hvornår er man ung? Det er ikke noget, vi går så højt op i. Kontakt os og vi kan sammen vurdere, om Ungeklinikken er noget for dig.

Mange unge oplever en stigende grad af mistrivsel, ensomhed, angst og stress. Vi mener, at alle unge skal have muligheden for at få hjælp, og derfor tilbyder vi det intensive samtaleforløb til kun 1.800 kr. 

Vi befinder os i KonPsyks afdeling i Odense.

Ansgargade 21 
5000 Odense C.

Du kan kontakte os på mail: post@konpsyk.dk eller på telefon: 7194 8940.

Vi arbejder ud fra noget, der hedder ACT-Matrix. Det er en tilgang, der har vist stor effektivitet, særligt til samtaler med unge, hvor folk oplever en generelt højere livskvalitet, og at deres udfordringer ikke længere påvirker dem i samme grad.

Vi er enten specialestuderende, praktikanter eller studentermedhjælpere. Men fælles er, at vi alle er studerende på kandidaten i psykologi på Syddansk Universitet. Vi modtager løbende supervision af autoriserede psykologer, så vi kan tilbyde det bedst mulige samtaleforløb til dig.

Vi tilbyder vores pakkeforløb med 6 samtaler for 1.800 kr. 
Det er dog også muligt at få enkelte samtaler til 350 kr. pr. session á 45 minutter.

Kontakt