KonPsyk

Det sker hos KonPsyk

Vores arrangementer er til dig, der ønsker at blive klogere. Klogere på livet, på døden og alt derimellem. Vi ønsker at inspirere, lære og udvikle. Vi søger at skabe et udviklende og sparrende miljø for alle, der finder psykologiens mange aspekter interessant.

Her på siden kan du se vores kommende (og tidligere) arrangementer. Klik dig ind på dét, du finder interessant og se, hvordan du kan deltage i arrangementet.

Kommende arrangementer

Pårørendekompasset

Vi afholder workshops for dig, der er pårørende til én, der har et svært forhold til mad, krop eller træning. Afholdes både i Esbjerg og Odense i midten af juni.

Mindfulness - drop-in

Deltag i vores drop-in mindfulness-sessioner med vores psykolog, Troels K. Rasmussen. Disse afholdes hver anden uge - både eftermiddag og morgen.

Tidligere arrangementer

ACT Matrix - kursus

Deltag i vores kursus over 6 gange á 2 timer i ACT Matrix, som er et terapeutisk redskab inden for Acceptance and Commitment Therapy. Kurset starter i 3. april 2024.

Live Q&A med Anders C. Randløv

Deltag i vores live Q&A-arrangement med vores direktør og autoriserede psykolog, Anders C. Randløv. Du kan tilmelde dig herunder.

Åbent hus hos KonPsyk

I anledningen af vores 1-års fødselsdag i vores egne lokaler i Ansgargade 21 i Odense centrum, inviteres alle interesserede til åbent hus d. 1/3-2024 kl. 13-17.

Webinar om psykologisk fleksibilitet

Vi afholder 2 webinarer: 20/2 og 5/3 om psykologisk fleksibilitet. Læs mere og tilmeld dig herunder.

Live Q&A med Anders C. Randløv

Deltag i vores live Q&A-arrangement med vores direktør og autoriserede psykolog, Anders C. Randløv. Du kan tilmelde dig herunder.

ACT Matrix kursus-infomøde

Infomøde om vores kommende kursus i ACT Matrix. Infomødet er gratis og foregår online torsdag d. 22/2 kl. 17-18. Tilmeld dig herunder.

MANACT - gruppeforløb

Gratis gruppeforløb for mænd, der oplever ensomhed. Gruppeforløbet tilbydes i samarbejde med Velliv Foreningen og Mandecentret Fyn.

MANACT - Infoaften

Infoaften om vores kommende gruppeforløb MANACT, som er et gratis gruppeforløb for mænd, der oplever ensomhed. Mødet er KUN for interesserede til gruppeforløbet.