Gruppeforløb

KonPsyk

Gruppeforløb

Hos KonPsyk tilbyder vi gruppeforløb med terapeutisk grundlag i ACT. Vi starter løbende nye gruppeforløb op, som ofte vil have fokus på en mere specifik gruppe af mennesker eller problemstilling.

Gruppeforløb med plads til forskelle og ligheder

Mange oplever, at et gruppeforløb giver en følelse af større selvaccept og anerkendelse, fordi man kan spejle sig selv i andre, der står i samme situation som en selv. 

Et gruppeforløb hos os handler mest af alt om at undersøge og tilegne sig færdigheder i at håndtere de udfordringer, livet giver os. Mange oplever, at et gruppeforløb giver et helt andet tempo i forandringen af uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Et gruppeforløb giver mulighed for at spejle sig i andre, som står i en lignende situation som dig selv, og mange oplever derfor en følelse af, at de ikke står alene.

Du kan se vores aktuelle gruppeforløb herunder.

Kommende gruppeforløb

Vi har pt. ingen kommende gruppeforløb. 
Hold øje med siden eller vores sociale medier for at holde dig opdateret på, hvornår vi tilbyder nye gruppeforløb.

Tidligere gruppeforløb

ManACT - Gratis gruppeforløb for mænd

Dette gruppeforløb er til dig, som oplever følelser som ensomhed, skyld, skam og lavt selvværd, og som ønsker at tage styringen i dit eget liv. Gruppeforløbet starter op i uge 43 og strækker sig og 6 torsdage.

Gruppeforløb for unge mellem 15 og 19 år

Dette gruppeforløb er til dig, som døjer med angst, depression, stress og selvkritik, og som ønsker mere glæde og mindre bekymring i hverdagen. Forløbet starter d. 31/5-2022 og strækker sig over de følgende fem uger.