KonPsyk

Om os

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi arbejder hos KonPsyk, hvem du kan møde samt vores kliniklokaler i Odense. 

Hos KonPsyk skaber vi forandring

Vi lærer dig at tage ansvar og håndtere livet i medgang og modgang

KonPsyk er en alsidig psykologvirksomhed, som tilbyder psykologisk behandling, rådgivning og supervision til alle, der har brug for det. Vores primære formål er at skabe forandring, der varer ved. Vi ønsker at bidrage til at skabe leveduelige mennesker gennem arbejdet med perspektivtagning, meningsfuldhed og værdier.

Terapeutisk arbejdsgrundlag

Hos KonPsyk arbejder vi på grundlag af kontekstuel adfærdsvidenskab og ACT. En af de helt afgørende egenskaber ved denne tilgang er, at vi ikke har fokus på symptomreduktion. Vores fokus er på, hvordan du/vi kan leve et meningsfuldt liv og gøre de ting, der betyder noget for os.

Psykologiske ydelser

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser, herunder individuel terapi, parterapi, supervision, kurser, psykologisk testning og meget mere. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde i vores menulinje under henholdsvis Private og Virksomheder.

Medarbejdere

KonPsyk består lige pt. af én autoriseret psykolog, tre psykologer, én psykologpraktikant og tre studentermedhjælpere. 

Anders C. Randløv

Direktør/autoriseret psykolog

Troels K. Rasmussen

Psykolog

Malena Koppmann

Psykolog

Rasmus Vestergaard

Psykolog

Michelle H. Sundahl

Psykologistuderende

Anne K. Pedersen

Psykologistuderende/ Studentermedhjælper

Johanna K. C. Streich

Psykologistuderende/ Studentermedhjælper

Når du ankommer til klinikken

Her skal du blot tage plads i venteområdet, så vil din psykolog komme og vise dig vej. Der er kaffe, te og vand til rådighed, når du ankommer, samt toilet. Har du spørgsmål, når du ankommer, er du velkommen til at spørge i receptionen, som ligger nede ad gangen.

Parkering

Ankommer du i bil er der mulighed for at parkere på de omkringliggende veje og offentlige parkeringsanlæg – vær opmærksom på de gældende parkeringsregler. 

 

For gangbesværede

I Ansgargade findes der ingen elevator, og vi har lokaler på flere etager. 
Er du gangbesværet anbefaler vi dig at oplyse os om det inden din aftale, så vi kan sikre os niveaufri adgang til din samtale.

Hvis du vil melde afbud

Har du brug for at melde afbud til din aftale, bedes du kontakte os på mail eller telefon – gerne så hurtigt som muligt, så vi har mulighed for at tilbyde din tid til en anden. Melder du afbud senere end kl. 16 dagen før, vil du modtage et afbudsgebyr på MobilePay på 350 kr.

Følg os på
Jeg ser mig selv som en guide der kan vise ting i landskabet det kan være nyttigt at lægge mærke til, og som kan hjælpe dig med at finde den vej, dit liv skal bevæge sig ud af. Som guide er det min opgave at lade dig gå vejen selv, men at hjælpe dig til at håndtere og overkomme de forhindringer der måtte dukke op. I den proces er jeg i gang med at gå min egen vej og betragter det samarbejde vi etablerer som at vi er rejsekammerater på en del af rejsen. Så vores samarbejde er også noget jeg finder værdi og glædes over at jeg kan få lov til at deltage i.
Anders C. Randløv
Direktør og autoriseret psykolog
Min vigtigste opgave er at skabe trygge rammer for dig, så du får mulighed for at udvikle dig og få ny indsigt i dig selv og det du står i. Det er mit ønske at vi skaber et rum baseret på tillid og autenticitet, hvor du kan tale om de tanker og følelser, der fylder hos dig. Vi starter med at klarlægge din nuværende situation, og ser dernæst på hvordan vi sammen kan skabe fremgang både i og uden for sessionerne.
Troels K. Rasmussen
Psykolog
Vi går alle og bærer rundt på noget bøvl, vi ikke kan komme af med. Og jo mere vi prøver at komme af med det, desto mere fylder det… Kan du nikke genkendende til det? Så kan jeg hjælpe dig! Vi vil sammen arbejde hen imod det liv, du gerne vil leve ved at tage udgangspunkt i dine oplevelser og behov. Og jeg vil gøre mit for at samarbejdet vil være præget af tillid og åbenhed. Grunden til jeg sidder her, er fordi jeg ønsker at hjælpe dig og lære dig, hvordan livet kan håndteres, selvom bøvlet er der - og også om 5 år. Jeg hjælper dig uanset problemstilling og har erfaring og interesse for fagområder som trauma, smerter og sorg. Desuden har en del af mit tidligere arbejde været med unge. Glæd dig til at komme på en rejse, hvor der er mulighed for læring, nysgerrighed og ikke mindst forandring! Fun fact: Jeg er også bare et menneske, og går også rundt med bøvl.
Malena Koppmann
Psykolog
Det der motiverer mig i mit arbejde med mennesker er selve mødet i lokalet, hvor vi sammen udfolder det der fylder, netop for dig. Hos mig er der altid plads til at tale om det der er udfordrende eller svært at snakke om andre steder. Gennem tillid, tryghed og nærvær, skaber vi en fælles forståelse af problemet, og derefter arbejder vi sammen henimod at skabe et mere meningsfyldt liv. Mit hovedfokus er, at du efter hver samtale føler dig lyttet til, og samtidig kan tage noget med hjem fra vores samtale.
Rasmus Vestergaard
Psykolog
Alle mennesker fortjener at leve et godt og fuldt liv. Jeg ser det derfor som min fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem livets svære og udfordrende oplevelser. Det er vigtigt for mig, at terapien er skræddersyet til dig og dine oplevelser, så vi sammen kan udforske dine tanker, holdninger og værdier – således at du bedst kan komme videre.
Michelle H. Sundahl
Specialestuderende
Jeg er psykologistuderende, og jeg er i gang med mit sidste år af kandidaten på SDU. Hos KonPsyk er jeg bl.a. at finde i Ungeklinikken, hvor jeg tilbyder støttende og udviklende samtaler med arbejdsgrundlag i ACT-matrix. Mit mål er, at du føler forandring allerede fra første samtale, og at du føler dig mødt og hørt. Jeg er også studentermedhjælper hos KonPsyk, og det vil til tider være mig, du får i røret, når du ringer ind. Jeg vil gøre mit allerbedste for at sikre mig, at du får det helt rigtige behandlingsforløb hos os.
Anne K. Pedersen
Psykologistuderende/studentermedhjælper
Jeg arbejder som studentermedhjælper hos KonPsyk, og derudover studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet. Jeg er med til at planlægge dit behandlingsforløb, og jeg ønsker at give dig det bedst mulige forløb hos os.
Johanna K. C. Streich
Psykologistuderende/studentermedhjælper