Om os

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi arbejder hos KonPsyk, hvem du kan møde samt vores kliniklokaler i Odense. 

Hos KonPsyk skaber vi forandring

Vi lærer dig at tage ansvar og håndtere livet i medgang og modgang

KonPsyk er en alsidig psykologvirksomhed, som tilbyder psykologisk behandling, rådgivning og supervision til alle, der har brug for det. Vores primære formål er at skabe forandring, der varer ved. Vi ønsker at bidrage til at skabe leveduelige mennesker gennem arbejdet med perspektivtagning, meningsfuldhed og værdier.

Terapeutisk arbejdsgrundlag

Hos KonPsyk arbejder vi på grundlag af kontekstuel adfærdsvidenskab og ACT. En af de helt afgørende egenskaber ved denne tilgang er, at vi ikke har fokus på symptomreduktion. Vores fokus er på, hvordan du/vi kan leve et meningsfuldt liv og gøre de ting, der betyder noget for os.

Psykologiske ydelser

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser, herunder individuel terapi, parterapi, supervision, kurser, psykologisk testning og meget mere. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde i vores menulinje under henholdsvis Private og Virksomheder.

Medarbejdere

KonPsyk består lige pt. af én autoriseret psykolog, tre psykologer, to psykologpraktikanter og tre studentermedhjælpere. 

Anders C. Randløv

Direktør/autoriseret psykolog

Troels K. Rasmussen

Psykolog

Malena Koppmann

Psykolog

Rasmus Vestergaard

Psykolog

Michelle H. Sundahl

Psykologpraktikant

Rikke L. Engelbrecht

Psykologpraktikant

Anne K. Pedersen

Studentermedhjælper

Cecilie G. Johansen

Studentermedhjælper

Johanna K. C. Streich

Studentermedhjælper

Når du ankommer til klinikken

Her skal du blot tage plads i venteområdet, så vil din psykolog komme og vise dig vej. Der er kaffe, te og vand til rådighed, når du ankommer, samt toilet. Har du spørgsmål, når du ankommer, er du velkommen til at spørge i receptionen, som ligger nede ad gangen.

Parkering

Ankommer du i bil er der mulighed for at parkere på de omkringliggende veje og offentlige parkeringsanlæg – vær opmærksom på de gældende parkeringsregler. 

 

For gangbesværede

I Ansgargade findes der ingen elevator, og vi har lokaler på flere etager. 
Er du gangbesværet anbefaler vi dig at oplyse os om det inden din aftale, så vi kan sikre os niveaufri adgang til din samtale.

Hvis du vil melde afbud

Har du brug for at melde afbud til din aftale, bedes du kontakte os på mail eller telefon – gerne så hurtigt som muligt, så vi har mulighed for at tilbyde din tid til en anden. Melder du afbud senere end kl. 16 dagen før, vil du modtage et afbudsgebyr på MobilePay på 350 kr.

Følg os på