KonPsyk

Nyheder

Her kan du læse mere om, hvad der sker i klinikken. Vi vil løbende opdatere med aktuelle nyheder og tiltag i klinikken, så du kan følde med i den udvikling, der sker hos KonPsyk.

Test din psykologiske fleksibilitet

Lige nu kan du udfylde et spørgeskema og finde ud af, hvor dine psykologiske styrker og svagheder ligger. Du har også mulighed for at deltage i et webinar, hvor du kan høre mere om psykologisk fleksibilitet.

ManACT - Gratis gruppeforløb for mænd

I samarbejde med Velliv Foreningen og Mandecentret Fyn tilbyder vi et gratis gruppeforløb for mænd, der oplever ensomhed.  Gruppeforløbet starter op i uge 43 og forløber over 6 gange..

Ny psykolog

Vi har pr. 1/9-2023 ansat en ny psykolog hos KonPsyk. Han hedder Rasmus, og han er uddannet psykolog fra SDU i 2020. I mellemtiden har Rasmus dygtiggjort sig inden for den private praksis som klinisk psykolog. Du kan læse mere om Rasmus ved at klikke herunder.

"Ny" psykolog

Vores tidligere praktikant og specialestuderende, Malena, er nu uddannet psykolog, og det er med glæde og stolthed, at vi har ansat hende som psykolog hos KonPsyk pr. 1/8-2023. Malena har et opstartstilbud på 700 kr. samtale (t.o.m. 31/10-2023).

Ny adresse

Vi er pr. 1/3-2023 flyttet i nye lokaler i Odense. Det betyder, at du fremover kan finde os i Ansgargade 21 i Odense centrum.  Du kan læse mere om vores nye lokaler ved at klikke herunder.

Nye praktikanter

Vi har pr. 1/2-2023 fået to nye psykologpraktikanter. De hedder Michelle og Rikke, og de er begge igang med deres kandidatuddannelse i psykologi på SDU. Du kan allerede nu booke en samtale eller et samtaleforløb hos en af dem.

1-års jubilæum

D. 2/1-2023 var det præcis ét år siden, at KonPsyk slog dørene op i vores lokaler i Odense. Det blev fejret i klinikken med fællesmøde, morgenmad og champagne. Læs meget mere om KonPsyk ved at klikke herunder.

Kursus for studerende

I løbet af november 2022 afholder vi hos KonPsyk et introduktionskursus i ACT for psykologistuderende.  Hvis du ønsker at tilmelde dig kurset, så følg linket herunder!

Ny studentermedhjælper

Vi har pr. 1/8-2022 ansat en ny studentermedhjælper i vores klinik i Odense.  Hun hedder Johanna, og hun vil ofte være den, du får i røret, hvis du ringer ind til os.