Blog

Hos KonPsyk ønsker vi at dele ud af vores tanker og idéer. Derfor har vi denne side, hvor vores psykologer, praktikanter og psykologistuderende har mulighed for at bidrage med egne tanker og idéer, som de ønsker at dele med vores klienter og andre fagprofessionelle.

Der vil løbende blive opdateret med nye blogindlæg.

Blog: Stress – hvad koster det?

Stress er en normal menneskelig reaktion, der sker for alle. Det er en normal reaktion, som kroppen har, når der sker ændringer i vores liv, som kræver en justering.

Læs videre

Andreas Lim

Psykolog

Blog: At slappe af i ferien – hvordan gør man lige det?

Nogle mennesker skal blot bruge et par dage til at komme ned i gear, mens andre har brug for længere tid.
Hvad kan du så gøre, for at komme ned i gear i din ferie?

Læs videre

Kaja Edith Aunstrup

Psykologpraktikant

Blog: Field’s – En traumatisk hændelse

Uanset hvor meget du føler dig påvirket, er det altid en god idé at få talt om hændelsen for at få sat ord på, hvad der er sket, og hvordan du har det

Læs videre

Malena Koppmann

Psykologpraktikant

Blog: Svaghed

Det ligner for mig, at vi i vores samfund har besluttet, at hvis vi har det svært med noget – og reagerer på det –, så må vi være svage. Og man er stærk, hvis man ikke bliver påvirket af ting.

Læs videre

Sandra Sørensen

Psykolog

Blog: Jeg vil bare gerne have det bedre…

I alt dette taber vi kontakten med vores værdier, behov og grænsesætning, og her vil den nedadgående spiral virkelig begynde at trække.

Læs videre

Rikke Hansen

Autoriseret psykolog

Blog: Usikkerhed

Usikkerheden har atter vist sig. Invasionen af Ukraine er endnu en påmindelse om, at lige under den sikkerhed og tryghed, vi alle søger og stræber efter, ligger usikkerheden og lurer…

Læs videre

Anders Christian Randløv

Autoriseret psykolog