Blog

Hos KonPsyk ønsker vi at dele ud af vores tanker og idéer. Derfor har vi denne side, hvor vores psykologer, praktikanter og psykologistuderende har mulighed for at bidrage med egne tanker og idéer, som de ønsker at dele med vores klienter og andre fagprofessionelle.  

Der vil løbende blive opdateret med nye blogindlæg. 

Angst

Frygt er en naturlig reaktion på noget, der føles farligt. Frygt kan være med til at sikre, at man kan reagere hurtigt og instinktivt, og at man fx flygter eller forsvarer sig, når man føler sig truet.

Læs videre

KonPsyk

Stress – hvad koster det?

Stress er en normal menneskelig reaktion, der sker for alle. Det er en normal reaktion, som kroppen har, når der sker ændringer i vores liv, som kræver en justering. 

Læs videre

Andreas Lim

Psykolog

Jeg vil bare gerne have det bedre… 

I alt dette taber vi kontakten med vores værdier, behov og grænsesætning, og her vil den nedadgående spiral virkelig begynde at trække. 

Læs videre

Rikke Hansen

Autoriseret psykolog

At slappe af i ferien – hvordan gør man lige det? 

Nogle mennesker skal blot bruge et par dage til at komme ned i gear, mens andre har brug for længere tid. Hvad kan du så gøre, for at komme ned i gear i din ferie? 

Læs videre

Kaja Edith Aunstrup

Psykologpraktikant

Field’s – En traumatisk hændelse 

Uanset hvor meget du føler dig påvirket, er det altid en god idé at få talt om hændelsen for at få sat ord på, hvad der er sket, og hvordan du har det.

Læs videre 

Malena Koppmann

Psykologpraktikant

Usikkerhed 

Usikkerheden har atter vist sig. Invasionen af Ukraine er endnu en påmindelse om, at lige under den sikkerhed og tryghed, vi alle søger og stræber efter, ligger usikkerheden og lurer… 

Læs videre

Anders Christian Randløv

Autoriseret psykolog