Private

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser til private.
Hos KonPsyk er vi eksperter i forandringsprocesser, og vi vil sammen med dig udforske dine udfordringer, og hvordan du igen kan leve et meningsfuldt liv.

Herunder kan du se,
hvad vi kan tilbyde dig. 

Tilbud for private

Flere af vores tilbud for private kan både opnås gennem egenbetaling og forsikringer. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Individuel terapi

Alle vores psykologer og psykologpraktikanter tilbyder individuelle samtaler. Her er vores fokus på at skabe et trygt og åbent rum, hvor du sammen med psykologen kan udforske dine udfordringer og værdier.

Parterapi

Oplever I problemer i parforholdet? Eller ønsker I blot at få endnu mere ud af forholdet og hinanden? Så kan vores psykologer hjælpe jer. Vi forsøger gennem terapien at udforske de ting, der fungerer, og hvordan vi får de andre ting til også at fungere.

Gruppeforløb

Mange oplever, at et gruppeforløb giver en følelse af større selvaccept og anerkendelse, fordi man kan spejle sig selv i andre, der står i samme situation som en selv. Vi starter løbende nye gruppeforløb med nyt fokus hver gang.

Forældre-rådgivning

Mange siger, at den største gave i livet er forældreskab. Men med den gave kommer også en masse udfordringer. Og der er ingen grund til, at du skal stå alene med de udfordringer. Vores psykologer kan hjælpe dig med at håndtere forældreskabets udfordringer og give dig værktøjer til at håndtere dem.

Psykologisk testning

Vi tilbyder en lang række psykologiske tests og undersøgelser – både til private og virksomheder. En psykologisk test kan give en større indsigt i det enkelte individ og gøre det nemmere for andre at forstå dennes person.