Virksomheder

Hos KonPsyk tilbyder vi en lang række psykologiske ydelser til virksomheder.
Vi er eksperter i forandringsprocesser og kan hjælpe jer med, hvordan I finder frem til, hvad der skal til, for at I bevæger jer i den retning, I gerne vil.

Herunder kan du se,
hvad vi kan tilbyde dig.

Tilbud for virksomheder

Vores tilbud for virksomheder afhænger alle af netop dine og jeres behov. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder hos os.

Supervision

Supervision bidrager til at udvikle faglighed og personlig styrke til at håndtere et krævende og moderne arbejdsliv. Det hjælper også med at holde fokus på det væsentlige og bruge ressourcerne der, hvor vi kan gøre en forskel.

Kurser og undervisning

Har du brug for et kursus eller et undervisnings-forløb til at udvide dine medarbejderes kompetencer, hjælper vi dig gerne med det. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og tilpasser kurset eller undervisningen, så I får et godt og anvendeligt udbytte.

Foredrag

Et intenst og underholdende foredrag kan give medarbejderne et boost og en fælles oplevelse. Vi holder gerne foredrag om dét, vi arbejder med samt specifikke fagområder, som fx ACT og kontekstuel psykologi.

Rådgivning

Døjer din virksomhed med mange sygemeldinger, faldende produktivitet og rekrutteringsproblemer? Eller ønsker du blot at udvikle og støtte din medarbejdere bedst muligt i deres arbejde? Uanset hvad kan vi tilbyde rådgivning, som henvender sig til netop jeres behov og mål. 

Psykologisk testning

Vi tilbyder en lang række psykologiske tests og undersøgelser – både til private og virksomheder. En psykologisk test kan give en større indsigt i det enkelte individ og gøre det nemmere for andre at forstå denne person.