KonPsyk

Rådgivning til forældre

Hos KonPsyk tilbyder alle vores psykologer forældrerådgivning med udgangspunkt i netop jeres problematikker og med udvikling og forandringsmuligheder for øje.

Rådgivning til forældre med fokus på forandring

Mange siger, at den største gave i livet er forældreskab. Men med den gave kommer også en masse udfordringer. Og der er ingen grund til, at du skal stå alene med de udfordringer. Vores psykologer kan hjælpe dig med at håndtere forældreskabets udfordringer og give dig værktøjer til at håndtere dem.

Det er hårdt når ens barn ikke trives. Og svært at vide hvad man skal gøre anderledes. Vi hjælper jer med at finde frem til hvordan i støtter jeres barn bedst muligt.

Det kan være at jeres barn har det svært i skolen fagligt eller socialt. Det kan være at der er mistanke om at jeres barn har angst. Måske er der mistanke om autisme, ADHD eller andre diagnoser. Måske har barnet det svært i familien, med søskende, stedforældre eller lignende. Eller måske har dit barn fornyligt ændret adfærd i en bekymrende retning.

Hos har du mulighed for at få afklaret hvad der er på spil. Der kan være flere muligheder, måske er der behov for en undersøgelse af dit barn. Men det vil i alle tilfælde være gavnligt med en god samtale hvor vi kan få belyst behovet nærmere.