Ungeklinik

KonPsyks Ungeklinik er vores tilbud fra unge til unge.

Klinikken er drevet af studerende på kandidatuddannelsen i psykologi på Syddansk Universitet, og henvender sig primært til andre unge. 

Her på siden kan du læse meget mere om, hvad vores Ungeklinik er, hvem du kan møde, og hvordan du kommer i forløb hos os.

Hvad er Ungeklinikken?

Vores Ungeklinik er et koncept udviklet af KonPsyk med formål om at hjælpe unge med de udfordringer, de oplever i hverdagen. 
Klinikken er drevet af kandidatstuderende i psykologi, og kan dermed snart kalde sig uddannede psykologer. 
De studerende har gennemført kurser i grundlæggende samtalefærdigheder og terapitilgange samtidig med, at de modtager supervision af vores autoriserede psykologer – alt sammen for at sikre kvaliteten i jeres samtaler.

Vil du vide mere? Så klik herunder!

FAQ om KonPsyk's Ungeklinik

6 gange for 1800 kr.

Vi baserer vores tilgang på en velformuleret ACT-model, hvor forløbet strækker sig over 6 gange, hvor hver gang bygger videre på den forrige.

ACT-Matrix

Vi arbejder ud fra en model kaldet ACT-Matrix, som er en mere struktureret form for terapi, hvor vi over 6 gange forsøger at identificere værdier og forandringsmuligheder.

Kandidatstuderende

Dem, som du kan møde i vores Ungeklinik, er alle kandidatstuderende i psykologi, og er derfor tæt på at være uddannede psykologer. De modtager løbende kurser og supervision for at sikre kvaliteten af dit forløb.

Odense & Kolding

Vores Ungeklinik holder til i vores kliniklokaler i Odense og Kolding. Det er også muligt at afholde samtaler online, såfremt du ikke har mulighed for at komme til Odense eller Kolding.

Hvem er vi?

Malena Koppmann

Specialestuderende

Anne Kløverpris Pedersen

Kandidatstuderende

Johanna Kamma Cools Streich

Kandidatstuderende

Kontakt os!

Adresse

Dronningensgade 23 - 5000 Odense C

Telefon

7194 8940

E-mail

post@konpsyk.dk