Ungeklinik

Er du ung, og har du brug for nogen at snakke med?

Oplever du ensomhed, social angst, nedtrykthed, bekymringer, eksamensangst eller noget helt andet? 
Uanset hvad du kommer med, står vi klar til at hjælpe dig – ung til ung.
 

Hos KonPsyks Ungeklinik tilbyder vores psykologistuderende samtaler UDEN ventetid.
Vi tilbyder ikke behandling, men støttende og udviklende samtaler og workshops med udgangspunkt i dét, der er meningsfuldt for DIG. 

Hvad er Ungeklinikken?

Vi skaber forandring gennem støttende og udviklende samtaler. Vores Ungeklinik er et koncept udviklet af KonPsyk med formål om at hjælpe unge med de udfordringer, de oplever i hverdagen.

KonPsyks Ungeklinik er et tilbud fra unge til unge.
Vores ungeklinik er drevet af psykologistuderende, som snart kan kalde sig uddannede psykologer. De studerende har gennemført kurser i grundlæggende samtalefærdigheder og terapitilgange samtidig med, at de modtager supervision af vores autoriserede psykologer – alt sammen for at sikre kvaliteten i jeres samtaler. 

Dét, som vores studerende kan tilbyde, er støttende og udviklede samtaler med udgangspunkt i netop dine problematikker med fokus på udvikling, forandring og værdier.

Individuelle samtaler

I de individuelle samtaler vil vi sammen med dig forsøge at identificere dine værdier, handlemønstre og forandringsmuligheder. Vi vil gennem samtalerne hele tiden bygge videre på dét, vi har arbejdet med, så du løbende vil se en forandring. 

Dine muligheder:
– Samtale á 45 minutter: 395 kr.
– Samtaleforløb: 6 samtaler á 45 minutter: 1.890 kr. 

Workshops

Hovedformålet i alle vores workshops er, at du skal kunne
mærke en forandring allerede fra du sætter dig i stolen
– og især, når du forlader workshoppen igen samme dag.

Dine muligheder:
– Workshop á 6 timers varighed: 895 kr.

Hvem er i Ungeklinikken?

Michelle H. Sundahl

Specialestuderende

Anne K. Pedersen

Kandidatstuderende

Johanna K. C. Streich

Kandidatstuderende

Christoffer Vinding

Psykologpraktikant

Bente G. Stockhausen

Psykologpraktikant

Laura Brix

Psykologpraktikant

Anni R. Stein

Psykologpraktikant

Arbejdsgrundlag i ACT

Hos KonPsyk arbejder vi ACT-baseret, hvilket går igen i Ungeklinikken. Vores studerende arbejder ud fra en model, der hedder ACT-matrix.

Hvad tilbyder vi?

Ungeklinikken er et tilbud fra unge til unge. Det betyder, at du i Ungeklinikken vil møde psykologistuderende, der kender til at være ung, og som har et fagligt grundlag for at have samtaler med unge. Ungeklinikken tilbyder:

Kontakt os

Telefon: 7194 8940
E-mail: post@konpsyk.dk

Hvem er det for?

Ungeklinikken er et tilbud fra unge til unge. Men hvornår er man ung? Det går vi ikke så højt op i. Kontakt os og vi kan sammen vurdere, om Ungeklinikken er noget for dig.

Hvor finder du Ungeklinikken?

Du finder Ungeklinikken i KonPsyks kliniklokaler i Odense centrum. Adressen er Ansgargade 21, 5000 Odense C.

Hvad koster det?

Individuelle samtaler koster 395 kr. pr. samtale á 45 minutters varighed. Du har også mulighed for et samtaleforløb á 6 gange til 1.890 kr. Prisen for vores workshops er 895 kr. Du har også mulighed for at købe en kombination af samtaleforløb + én workshop for 2.495 kr.

Hvorfor findes vi?

Mange unge oplever en stigende grad af mistrivsel, ensomhed og stress. Vi mener, at alle unge skal have muligheden for at få hjælp.

Skriv til os

Alle mennesker fortjener at leve et godt og fuldt liv. Jeg ser det derfor som min fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem livets svære og udfordrende oplevelser. Det er vigtigt for mig, at terapien er skræddersyet til dig og dine oplevelser, så vi sammen kan udforske dine tanker, holdninger og værdier – således at du bedst kan komme videre.
Michelle H. Sundahl
Specialestuderende
Jeg er psykologistuderende, og jeg er i gang med mit sidste år af kandidaten på SDU. Hos KonPsyk er jeg bl.a. at finde i Ungeklinikken, hvor jeg tilbyder støttende og udviklende samtaler med arbejdsgrundlag i ACT-matrix. Mit mål er, at du føler forandring allerede fra første samtale, og at du føler dig mødt og hørt. Jeg er også studentermedhjælper hos KonPsyk, og det vil til tider være mig, du får i røret, når du ringer ind. Jeg vil gøre mit allerbedste for at sikre mig, at du får det helt rigtige behandlingsforløb hos os.
Anne K. Pedersen
Psykologistuderende/studentermedhjælper
Jeg arbejder som studentermedhjælper hos KonPsyk, og derudover studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet. Jeg er med til at planlægge dit behandlingsforløb, og jeg ønsker at give dig det bedst mulige forløb hos os.
Johanna K. C. Streich
Psykologistuderende/studentermedhjælper
Jeg arbejder som praktikant hos KonPsyk og studerer psykologi på kandidaten på SDU. Jeg har tænkt mig at møde dig der, hvor du er, og sammen vil vi udforske dine værdier, holdninger og udfordringer. Da jeg stadig er studerende, er jeg ikke ekspert, men formålet er heller ikke, at jeg skal fortælle dig, hvad der er rigtigt og forkert. Mit mål er til gengæld, at du bliver ekspert på dig selv og lærer, hvordan du bedst kan leve et meningsfuldt liv.
Christoffer Vinding
Psykologpraktikant
Mit mål er at skabe et trygt rum, hvor du føler, at der er plads til lige det, der fylder for dig. Jeg tror, at en tillidsfuld forbindelse er nøglen til effektiv udvikling, og jeg stræber efter at opbygge denne tillid i vores arbejde sammen. Jeg har boet lidt forskellige steder, inden jeg flyttede til Danmark, så udover at tilbyde samtaler på dansk, er jeg også klar til at kommunikere på tysk, norsk, svensk og engelsk. Jeg ser frem til at samarbejde med dig og støtte dig på din vej mod et mere meningsfuldt liv.
Bente G. Stockhausen
Psykologpraktikant
Jeg lægger vægt på at skabe et trygt og nærværende rum, hvor du er i centrum. Jeg håber, at vi sammen kan udforske dine værdier og udfordringer, med det formål at støtte dig i at finde din egen vej til et meningsfuldt liv. Mit mål er, at du føler dig hørt og tager noget med hjem fra hver samtale, som kan støtte dig i din udvikling og håndtering af de problematikker eller udfordringer, som lige netop du står overfor.
Laura Brix
Psykologpraktikant
Jeg er praktikant her hos KonPsyk i løbet af 2024, hvor jeg håber på at blive klogere på min vej og personlige stil i arbejdet som psykolog. Jeg har et ønske om at støtte og facilitere udvikling hos dig, og i den forbindelse vil jeg gøre en indsats for at skabe tryghed og være tro mod det, der er vigtigt for dig, således du opnår et meningsfuldt liv.
Anni R. Stein
Psykologpraktikant