Ungeklinik

KonPsyks Ungeklinik er vores tilbud fra unge til unge. 
Klinikken er drevet af psykologistuderende fra Syddansk Universitet, og henvender sig primært til andre unge. Vores studerende tilbyder støttende og udviklende samtaler.

Individuelle samtaler

Ungeklinikken tilbyder individuelle samtaler til 350 kr. pr. samtale eller et samtaleforløb á 6 gange til 1.800 kr.

Workshops

Ungeklinikken tilbyder løbende workshops. Vores workshops henvender sig til unge, som ønsker at udvikle sig med ligesindede.

Hvad er Ungeklinikken?

Vi skaber forandring gennem støttende og udviklende samtaler. Vores Ungeklinik er et koncept udviklet af KonPsyk med formål om at hjælpe unge med de udfordringer, de oplever i hverdagen.

KonPsyks Ungeklinik er et tilbud fra unge til unge.
Vores ungeklinik er drevet af psykologistuderende, som snart kan kalde sig uddannede psykologer. De studerende har gennemført kurser i grundlæggende samtalefærdigheder og terapitilgange samtidig med, at de modtager supervision af vores autoriserede psykologer – alt sammen for at sikre kvaliteten i jeres samtaler. 

Vores studerende tilbyder ikke direkte behandling. Dét, som vores studerende kan tilbyde, er støttende og udviklede samtaler med udgangspunkt i netop dine problematikker med fokus på udvikling, forandring og værdier.

Arbejdsgrundlag i ACT

Hos KonPsyk arbejder vi ACT-baseret, hvilket går igen i Ungeklinikken. Vores studerende arbejder ud fra en model, der hedder ACT-matrix.

Hvad tilbyder vi?

Ungeklinikken er et tilbud fra unge til unge. Det betyder, at du i Ungeklinikken vil møde psykologistuderende, der kender til at være ung, og som har et fagligt grundlag for at have samtaler med unge. Ungeklinikken tilbyder:

Hvem er i Ungeklinikken?

Michelle H. Sundahl

Specialestuderende

Anne K. Pedersen

Kandidatstuderende

Johanna K. Streich

Kandidatstuderende

Kontakt os!

Ønsker du at vide mere om Ungeklinikken eller at booke en tid hos en af vores psykologistuderende? 
Ring på 7194 8940 eller skriv en mail til post@konpsyk.dk

Hvem er det for?

Ungeklinikken er et tilbud fra unge til unge. Men hvornår er man ung? Det går vi ikke så højt op i. Kontakt os og vi kan sammen vurdere, om Ungeklinikken er noget for dig.

Hvor finder du Ungeklinikken?

Du finder Ungeklinikken i KonPsyks kliniklokaler i Odense centrum. Adressen er Ansgargade 21, 5000 Odense C.

Hvad koster det?

Individuelle samtaler koster 350 kr. pr. samtale á 45 minutters varighed. Du har også mulighed for et samtaleforløb á 6 gange til 1.800 kr. Prisen for vores workshops afhænger af den pågældende workshop.

Hvorfor findes vi?

Mange unge oplever en stigende grad af mistrivsel, ensomhed og stress. Vi mener, at alle unge skal have muligheden for at få hjælp.

Alle mennesker fortjener at leve et godt og fuldt liv. Jeg ser det derfor som min fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem livets svære og udfordrende oplevelser. Det er vigtigt for mig, at terapien er skræddersyet til dig og dine oplevelser, så vi sammen kan udforske dine tanker, holdninger og værdier – således at du bedst kan komme videre.
Michelle H. Sundahl
Specialestuderende
Jeg er psykologistuderende, og jeg er i gang med mit sidste år af kandidaten på SDU. Hos KonPsyk er jeg bl.a. at finde i Ungeklinikken, hvor jeg tilbyder støttende og udviklende samtaler med arbejdsgrundlag i ACT-matrix. Mit mål er, at du føler forandring allerede fra første samtale, og at du føler dig mødt og hørt. Jeg er også studentermedhjælper hos KonPsyk, og det vil til tider være mig, du får i røret, når du ringer ind. Jeg vil gøre mit allerbedste for at sikre mig, at du får det helt rigtige behandlingsforløb hos os.
Anne K. Pedersen
Psykologistuderende/studentermedhjælper
Jeg arbejder som studentermedhjælper hos KonPsyk, og derudover studerer jeg psykologi på Syddansk Universitet. Jeg er med til at planlægge dit behandlingsforløb, og jeg ønsker at give dig det bedst mulige forløb hos os.
Johanna K. C. Streich
Psykologistuderende/studentermedhjælper