KonPsyk - Kurser

Kursus for forældre: Styrk din evne til at være i forældrerollen

Oplever du usikkerhed på, hvordan du skal være i forældrerollen? Føler du, at du mangler redskaber, der kan give dig mere ro i hverdagen? 

Så tilbyder KonPsyk nu et kursus, der giver dig større mening i hverdagen, samt en større autoritet i forældrerollen.
Kurset foregår over 3 gange á 2 timer i KonPsyks lokaler i Odense C.

Meningsfuldt forældrekursus: Få mere ro i hverdagen gennem et nyt perspektiv på livet

  • Vil du gerne opleve større ro i forældrerollen? 
  • Vil du gerne være et godt forbillede for dine børn?
  • Er det værdifuldt for dig at give dine børn noget, de har brug for at lære? 

Hos KonPsyk har vi et grundlæggende mål: At styrke og træne psykologisk fleksibilitet, så man bliver i stand til at leve et meningsfuldt og vitalt liv. I dette kursus for forældre vil vi sammen udforske de aspekter af forældrerollen og hverdagslivet, der kan være med til at give dig udfordringer præget af usikkerhed og uro i hverdagen. 

Hvad vil du opnå igennem kurset?

IMG_9952-min

Praktisk info om kurset

Kurset består af 9 timers undervisning fordelt over tre aftener i tidsrummet 19:00-21:00. Kurset foregår i KonPsyks lokaler i Ansgargade 21 i Odense C og afholdes af psykolog Rasmus Vestergaard. Hver kursusgang vil indeholde elementer af oplæg, fælles diskussioner, øvelser og refleksioner. Kurset er for alle med et ønske om at opleve større mening i hverdagen og forældrerollen, og man behøver derfor ikke have en bestemt baggrund for at deltage. Det eneste vi opfordrer til er en villighed til at være nysgerrig.

Tilmelding

Herunder kan du tilmelde dig kurset og/eller vores gratis infomøde d. 26/3-2024.

Tid og sted

Kurset afholdes i vores klinik i Odense på Ansgargade 21. Kurset forløber over 3 gange på datoerne: 9/4, 16/4 og 23/4-2024 - alle gange kl. 19-21.

Pris

Kurset har en samlet pris på 1.935 kr. Vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage op til 1 måned efter afslutning af kurset.

Hvad er det så for et kursus?

I denne video kan du høre vores psykolog, Rasmus, fortælle om, hvad vores kursus for forældre er for noget.

Kursusholder: Psykolog, Rasmus Vestergaard

Jeg hedder Rasmus og er psykolog hos KonPsyk. 
Det, der motiverer mig i mit arbejde med mennesker, er selve mødet i lokalet, hvor vi sammen udfolder det der fylder, netop for dig. Hos mig er der altid plads til at tale om det der er udfordrende eller svært at snakke om andre steder. Gennem tillid, tryghed og nærvær, skaber vi en fælles forståelse af problemet, og derefter arbejder vi sammen henimod at skabe et mere meningsfyldt liv. Mit hovedfokus er, at du føler dig lyttet til, og samtidig kan tage noget med hjem.

Hvem er KonPsyk?

KonPsyk er en psykologvirksomhed i Odense, der specialiserer sig i kontekstuel psykologi. Vi arbejder både med individuel terapi og gruppeterapi. 
Hos KonPsyk har vi desuden erfaring med at tilrettelægge og afholde kurser og undervisningsforløb inden for flere forskellige fagområder. 

Vi har bl.a. erfaring med kurser og undervisning inden for: 

  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
  • Specialpædagogik
  • Mental sundhed og velvære
  • Stress- og konflikthåndtering
  • Og meget mere…

Du kan læse meget mere om KonPsyk her på vores hjemmeside.