ManACT

Gratis gruppeforløb for mænd

Er du mand og føler du dig ensom?
Har du svært ved at række ud?

I samarbejde med Velliv Foreningen og Mandecentret Fyn tilbyder vi et gratis gruppeforløb for mænd, der oplever ensomhed.

Læs mere om forløbet her på siden.

Hvad er ManACT?

MANACT er et gratis tilbud for dig, der oplever ensomhed, og som ønsker at styrke din udvikling med andre ligesindede i et gruppeforløb kun for mænd.

Oplever du, at ensomhed er svært at snakke om, og at du ender med at vende følelsen indad? Måske du oplever følelser som skam, selvhad, sorg og vrede?
Ensomheden kan føre til isolation, misbrug og vredesudbrud, for at nævne nogle få. Det kan ende med, at ensomheden bliver destruktiv, fordi den kan påvirke både vores tanker og følelser, men også vores relationer, valg og handlinger.

I gruppeforløbet lærer du:

Troels Kramhøft Rasmussen

Psykolog

Rasmus Vestergaard

Psykolog

Hvem kan du møde i forløbet?

Vi hedder Troels og Rasmus, vi er begge psykologer, og arbejder derfor dagligt med at møde alle mulige slags mennesker. Dem, der har det virkelig skidt, dem som mest af alt har brug for nogen der lytter, og alle dem midt imellem.

Vi har valgt at tilbyde grupper specifikt til mænd, fordi vi oplever, at der er brug for det, og fordi det er noget, vi brænder for. Og selvom vi er branddygtige, så har vi erkendt, at grupper kan mere end vi kan enkeltvis.

Tilmelding

Tilmeldingen til gruppeforløbet åbner onsdag d. 27/9-2023
Herunder kan du læse mere om mulighederne for tilmelding. 

Tilmelding

Hvis du vil tilmelde dig gruppeforløbet, skal du klikke på knappen ‘Tilmeld’ herunder. Ved tilmelding vil du blive bedt om at besvare et spørgeskema. Din tilmelding er først gældende, når den bliver bekræftet af os.

Infoaften

Tirsdag d. 26/9-2023 har du mulighed for at deltage gratis i vores infoaften, hvor vi vil fortælle mere om, hvad gruppeforløbet er. Her har du ligeledes mulighed for at tilmelde dig gruppeforløbet. 

Praktisk information

Tid og sted

Gruppeforløbet starter op torsdag d. 26/10-2023 kl. 15-17 og forløber de efterfølgende fem torsdage. Gruppeforløbet finder sted i vores kliniklokaler i Ansgargade 21, 5000 Odense C.

Spørgeskema

Ved tilmelding til gruppeforløbet og ved endt forløb vil du blive bedt om at udfylde et spørgeskema. Spørgeskemaet er anonymt og vil kun blive brugt til internt brug til at vurdere effekten af forløbet.

Gratis gruppeforløb

Normalprisen for vores gruppeforløb er 3.600 kr. Men i samarbejde med Velliv Foreningen har vi mulighed for helt ekslusivt at tilbyde netop dette gruppeforløb helt gratis.

Kontakt

Har du spørgsmål til gruppeforløbet eller ønsker du blot at vide mere? Så kontakt os!